UW PAND VERKOPEN

EAOM is een onderneming actief in het aankopen van mooi vastgoed in de regio groot Amsterdam.

Wij kopen objecten altijd tegen marktconforme prijzen aan en de daadwerkelijke verkoop kan op korte termijn worden gerealiseerd. Geen financieringsvoorbehoud en geen bouwkundig voorbehoud. Notarieel transport op eerste verzoek.

Ook zijn wij flexibel in de datum van overdracht waardoor u wel direct financiële zekerheid verkrijgt maar bijvoorbeeld kunt verhuizen op een datum die u beter past.

Wij zijn op zoek naar met name woningen, winkelruimtes, horeca- en bedrijfsobjecten binnen de ring van Amsterdam. Ook indien u voornemens bent ander vastgoed te verkopen, houden wij ons van harte aanbevolen.

Indien u op dit moment nog niet wenst te verkopen, zijn wij u ook graag van dienst met een vrijblijvende waardebepaling. Wellicht kunnen wij u dan in de toekomst alsnog van dienst zijn.

Graag maken wij met u een afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie voor een eerste kennismaking.

Met belangstelling kijken wij uit naar uw reactie.

EAOM | De Amsterdamse Ontwikkelingsmaatschappij

020-7770053

MOGELIJKHEDEN

Wilt u uw pand verkopen of speelt u met de gedachte? Neem contact met ons op via 020 777 00 53 of laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op en maken wij – uiteraard geheel vrijblijvend en onder volledige discretie – graag kennis met u en bespreken we de mogelijkheden.


Hieronder schetsen wij een aantal denkbare scenario’s waarin wij voor u de ideale koper kunnen zijn om zaken mee te doen.

Sale & Leaseback

In sommige gevallen wil iemand zijn of haar vastgoed graag verkopen, maar wel in dit pand blijven wonen of werken. In dat geval staan wij open voor een zogeheten sale & leaseback constructie. Dit houdt in dat wij uw huis, bedrijfsruimte of kantoorpand kopen en u het vervolgens kunt terughuren onder vooraf afgesproken condities en voorwaarden.

Nu uw vastgoed verkopen, maar later leveren

Uw woonhuis/vastgoed verkopen is een grote stap, wij begrijpen dat u mogelijk de tijd nodig heeft om uw volgende woonhuis te vinden, ook zijn wij flexibel in de datum van overdracht waardoor u wel direct financiële zekerheid verkrijgt maar bijvoorbeeld kunt verhuizen op een datum die u beter past.

Marktconforme prijzen

Dankzij onze ruime ervaring op de onroerend goed markt hebben wij gedegen kennis van vastgoed, zowel juridisch als bouwkundig. Wij beoordelen de kwaliteit en waarde van een pand niet aan de hand van de inrichting, de kunst aan de muur of een vers laagje verf maar op basis van intrinsieke kwaliteit en locatie. Geen extra kosten en moeite om uw pand ‘verkoopklaar’ te maken. Wij betalen marktconforme prijzen en de daadwerkelijke verkoop kan op korte termijn worden gerealiseerd.

Geen makelaars- en notariskosten

Bij verkoop van uw vastgoed via een makelaar worden er logischerwijs kosten in rekening gebracht. Bij verkoop aan EAOM bespaart u deze kosten aangezien de transactie rechtstreeks tot stand komt zonder tussenkomst van een makelaar. Ook de notariskosten nemen wij voor onze rekening. De koopsom is en blijft dan ook de koopsom.

Verkoop uw vastgoed op korte termijn

Wij kopen vastgoed altijd tegen marktconforme prijzen en de daadwerkelijke verkoop en levering kan op korte termijn worden gerealiseerd. Vanzelfsprekend geen financieringsvoorbehoud en geen bouwkundig voorbehoud zoals bij verkoop aan een particulier vaak wel het geval is. Nu uw vastgoed verkopen, maar later leveren Uw woonhuis/vastgoed verkopen is een grote stap, wij begrijpen dat u mogelijk de tijd nodig heeft om uw volgende woonhuis te vinden, ook zijn wij flexibel in de datum van overdracht waardoor u wel direct financiële zekerheid verkrijgt maar bijvoorbeeld kunt verhuizen op een datum die u beter past.

Vrijblijvende waardebepaling

Indien u op dit moment nog niet van plan bent om uw pand te verkopen maar wel wilt weten wat de huidige waarde is van uw pand, dan zijn wij u graag van dienst met een vrijblijvende waardebepaling. Wellicht dat wij in de toekomst dan alsnog iets voor elkaar kunnen betekenen.

Fiscaal vriendelijk verkopen

Als geen ander begrijpen wij dat de verkoop van uw vastgoed gepaard gaat met fiscale consequenties en uitdagingen. Op dit onderwerp zijn wij gelijkgestemd en hebben wij met u een gemeenschappelijk belang. In een persoonlijk gesprek kijken wij naar uw specifieke situatie en denken wij, samen met onze fiscalisten, graag met u mee.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Naam

Adres (optioneel)

E Mail

Onderwerp

Telefoon (optioneel)

Kies uw bestand (optioneel)

Algemene voorwaardenBegrippenlijst