REAGEER

Project Stadionweg

1077 SM Amsterdam

Kenmerken

Status:

in ontwikkeling

Woonoppervlakte:

300m²

Bouwjaar:

1930

Beschrijving

De Amsterdamse Ontwikkelingsmaatschappij (EAOM) gaat drie high-end appartementen ontwikkelen aan de Stadionweg in Amsterdam Zuid.

Aan een prachtige stukje van de Stadionweg (om de hoek van de Beethovenstraat) wordt een bestaand pand gerenoveerd en worden drie schitterende high-end appartementen ontwikkeld.

Het project ”Stadionweg” bestaat uit drie zeer luxe appartementen met een oppervlakte van circa 70 m2 tot 135 m2 en worden geheel verbouwd, aangepast aan de huidige eisen en met oog voor detail afgewerkt. Alle woningen worden standaard opgeleverd met luxe badkamers en luxe keukens met inbouwapparatuur. Alle appartementen beschikken over één of meerdere buitenruimtes (tuin, balkon en/of dakterras).

Kortom, high-end en all-inclusive wonen!

EAOM vindt het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te bouwen. Duurzame woningen zijn energiezuiniger, beter voor het milieu en tevens gezonder voor de bewoners. Vernieuwbouw is een van de meest effectieve manieren om duurzaam te bouwen. Hierdoor wordt immers de levensduur van het pand verlengd. Het streven is altijd om een energielabel A te realiseren bij onze projecten.

 


020-7770053

Locatie op de kaart

Algemene voorwaardenBegrippenlijst