REAGEER

Project Spinoza

1018HJ Amsterdam

Kenmerken

Status:

afgerond

Woonoppervlakte:

363m²

Beschrijving

De Amsterdamse Ontwikkelingsmaatschappij (EAOM) gaat drie high-end appartementen ontwikkelen aan de Spinozastraat te Amsterdam.

Dit statige hoekpand aan de Spinozastraat (stadsdeel Centrum) om de hoek van de Sarphatistraat en de Plantagebuurt is uitermate geschikt als belegging- of ontwikkelingsobject en bestaat thans uit twee woningen (dubbel-benedenhuis met souterrain en een dubbel-bovenhuis) verdeeld over vijf bouwlagen.

Verkoper heeft een omgevingsvergunning verkregen voor o.a. het realiseren van vier woningen, te weten een dubbel benedenhuis met tuin en drie bovenwoningen. Iedere verdieping, ook het souterrain, heeft goede stahoogte en dankzij de maatvoering en hoekligging van het pand is de indeling van de woningen ideaal.

Schitterend gelegen aan het water, naast het gerenommeerde 5-sterren hotel Hyatt Regency Amsterdam en op een steenworp afstand van de geliefde Plantagebuurt, de Amstel en de grachtengordel.

Let op: het pand wordt in de huidige hoedanigheid ‘as is, where is’ verkocht. De genoemde metrage (ca. 363 m2) is gebaseerd op de nieuwe situatie (zie omgevingsvergunning met bijlagen) en mogelijk niet conform de NEN2580 meetinstructie.

OMGEVING:
Deze omgeving mag met recht wel een van de leukste en bruisende delen van de stad worden genoemd met veel jonge creatieve ondernemers en jonge bewoners die zorgen voor een levendige en zeer gemoedelijke sfeer. De woning ligt om de hoek van de Amstel!

In de direct omgeving zijn er tal van leuke en gezellige horecagelegenheden (o.a. Loetje, De Ysbreeker, Hesp). Ook het geliefde Oosterpark ligt om de hoek en de gezelligheid van de De Pijp is op 5 minuten fietsafstand van het object.

Bereikbaarheid is met de auto en per openbaar vervoer uitstekend te noemen. Er zijn haltes voor de diverse tramlijnen. De Ring A10 en diverse uitvalswegen zijn snel te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid middels vergunningsstelsel voor de deur.

INDELING:
In de vergunningsaanvraag is verkoper uitgegaan van:

– een dubbele benedenwoning met insteekverdieping (drie woonlagen) gelegen in het souterrain en op de begane grond. Het betreft hier een 5-kamer appartement (oppervlakte ca. 175 m2) met tuin (zie vergunningstekening);

– drie bovenwoningen gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping (oppervlaktes ca. 62 m2), bereikbaar via het gemeenschappelijke trappenhuis. Het betreft hier 3-kamer appartementen, drie ramen breed aan de voorzijde, slaapkamers aan de achterzijde met toegang tot het balkon en een open keuken.

OMGEVINGSVERGUNNING:
De omgevingsvergunning welke reeds is verleend betreft o.a. funderingsherstel, uitdiepen souterrain, balkons, koekoeks en realiseren van een dubbele benedenwoning met tuin en drie bovenwoningen (totale m2 g.b.o. ca. 363 m2).

In de tweede omgevingsvergunning heeft verkoper een vergunning aangevraagd voor het toevoegen van ca. 34 m2 middels diverse beperkte bouwkundige wijzigingen, waaronder het toevoegen van een bouwlaag op de zij-aanbouw.  Deze tekening alsmede meer informatie is op verzoek beschikbaar bij de makelaar.

BIJZONDERHEDEN:
– Geheel pand op aantrekkelijke locatie;
– genoemde metrage (363 m2) mogelijk niet conform NEN2580 meetinstructie;
– ideaal als eindbelegging (vier vrije sector huurwoningen) of ontwikkeling;
– omgevingsvergunning is verleend en alle benodigde rapporten zijn aanwezig;
– verkocht op basis van ‘as is, where is’;
– gelegen op eigen grond;
– oplevering in overleg;
– voorbehoud gunning verkoper.

 

 


020-7770053

Locatie op de kaart

Algemene voorwaardenBegrippenlijst